Trustpilot

Skovlinden

29 skønne seniorboliger i nordsjælland

Området

Skov og natur område i nabolaget

Offenligtransport

500 meter

Indkøbsmuligheder

2 kilometer

Parkering

Privat pakering ved hvert lejemål

29 Seniorboliger i Annisse

Skovlinden er et eksklusivt seniorlejebyggeri med gennemtænkt arkitektur bestående af rene linjer, nøje udvalgte materialer, lyddæmpende lofter og afstemte farver.

Indendørs er der højt til loftet i det åbne køkken-alrum og stuen, som ligger i hjertet af boligen og indbyder til samvær. Udendørs gentager følelsen af lys og luft sig med højt til himlen, og de store private terrasser giver mulighed for godt udeliv om sommeren.

Reservér nu

Bygningstype A

3 værelses seniorbolig på 85 m²

Bygningstype A

3 værelses senior bolig på 85 m²

Privat parkering med et dejligt skur til haveredskaber samt mulighed for etablering af elbil-lader.

Stor entré med skabe og adgang til husets toilet og teknikrum. Et stort, rummeligt køkken-alrum fra HTH Køkkener åbner op til spisestuen, hvor der er adgang og udsigt ud til den store terrasse.

I køkken-alrummet og stuen er der opsat lyddæmpende loft, hvilket er med til at skabe et godt og roligt lydniveau i huset.

Det store soveværelse har indgang fra spisestuen, hvor der er god plads og udgang til terrassen. Det er muligt at opsætte fjernsyn, som man kan nyde fra sengen en kold aften. De indbyggede skabe giver god opbevaringsmulighed og er forsynet med skydelåger, hvilket giver god gulvplads.

Det lille værelse er tænkt som gæstesoveværelse eller kontor, og her er også installationer til PC og fjernsyn samt udgang til terrassen. Begge værelser samt stuen har vinduer, der kan åbnes og dermed skabe frisk luft i huset.

Huset er installeret med varmepumper og ventilationsanlæg med varmegenvinding, hvilket er med til at give et godt indeklima med lav driftsøkonomi.

Reservér

Bygningstype B

3 værelses seniorbolig på 120 m²

Bygningstype B

3 værelses seniorbolig på 120 m²

Privat parkering med carport giver mulighed for at komme tørskoet ind i huset, samt et dejligt skur til haveredskaber.
I indkørslen er der forberedt strømudtag, så en eventuel elbil-lader kan opsættes.

Der er en stor entré med skabe samt adgang til husets gæstetoilet og teknikrum. Et stort, rummeligt køkken-alrum med et HTH Køkken, åbner op til spisestuen og vinkelstuen, hvor der er adgang og udsigt ud til de to store terrasser.

I køkken-alrummet og stuen er der opsat lyddæmpende loft, hvilket er med til at skabe et godt og roligt lydniveau i huset.

Det store soveværelse har indgang fra spisestuen, og her er der god plads samt udgang til terrassen. Det er muligt at opsætte fjernsyn, som man kan nyde fra sengen på en kold aften. De indbyggede skabe giver god opbevaringsmulighed og er forsynet med skydelåger, hvilket giver god gulvplads.

Fra stuen er der adgang til det store badeværelse og det lille værelse, som er tiltænkt kontor eller gæsteværelse. Der er også installationer til PC og fjernsyn samt udgang til terrassen. Begge værelser samt stuen har vinduer, der kan åbnes, hvilket skaber frisk luft i huset.

Huset er installeret med varmepumper og ventilationsanlæg med varmegenvinding, hvilket bidrager til et godt indeklima med lav driftsøkonomi.

Reservér

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Vogn

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.

Bestillingsseddel Translation missing: da.cart.general.edit_note
Translation missing: da.cart.general.estimate_ship
Translation missing: da.cart.general.add_coupon

Translation missing: da.cart.general.estimate_ship

Translation missing: da.cart.general.add_coupon

Translation missing: da.cart.general.info_coupon